Fakta om skolen

Innhold

Kvelde er et lite tettsted med ca 1700 innbyggere, og ligger i Larvik kommune i Vestfold.
Kvelde skole har sin beliggenhet midt i Kvelde.
Skolen er en 1-10 skole, med omlag 260 elever fordelt på 14 klasser.

Nærmiljø

Kvelde skole befinner seg i naturskjønne omgivelser med store utearealer.
Uteområdene består av en stor lekeplass med mange lekeapparater, kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbane, sandhåndballbane, lysløype, varmestue, akebakke og mange andre flotte tilbud til elevene.

Kveldeoversikt
Kveldehallen

Kveldehallen

Kvelde skole har Kveldehallen som nærmeste nabo og her finnes stor plass til utfoldelse i både gymsal og svømmehall. Det betyr at skolen og SFO benytter seg av idrettshallen i hele skoletiden.

Kveldesvømmehall
Kveldebane

Åpen barnehage/Familiesenter i Kvelde

Familiesenteret er en møteplass for voksne og barn. I familiesenteret vil ulike fagpersoner være tilgjengelig. Åpen Barnehage er et tilbud der foresatte kommer sammen med andre for å få støtte og veiledning.

Kvelde SFO

På Kvelde SFO kan alle barn i 1. - 4.klasse få tilsyn og omsorg før og etter skoletid.

Vi serverer frokost hver morgen, og brødmat/varmmat og frukt hver dag.
Vi er stolte av de flotte uteområdene våre, og bruker fotballbaner, lysløype, akebakke, gapahuk og lekeapparater i skolegården hele året.

Hver dag tilbyr vi ulike aktivitetsgrupper på SFO. Barna deles klassevis, og kan være med på f.eks hobbygruppe, data, lek og spill, svømming, gym, kjøkkengruppe og forskjellige uteaktiviteter.

Vi legger stor vekt på faste rutiner, fordi vi mener det er viktig at barna vet hva som skal skje. Forutsigbarhet gir grunnlag for trygghet. Derfor sender vi ut månedsplaner med oversikt over meny og aktiviteter, slik at alle er informert om det som skal skje på SFO.

SFO holder åpent i skolens ferier. Da arrangerer vi ulike turer og aktiviteter.
For å gjøre litt ekstra stas på de som har gått på SFO lenge, inviterer vi hvert år 4.klassingene med på bowling og tur til Badeland.

Kvelde SFO samarbeider også tett med barnehagene i bygda for å gjøre overgangen til skole/SFO så trygg som mulig, både for barna og de foresatte.
Vi deltar på foreldremøter før skolestart, besøker barnehagene for å bli kjent med de nye 1.klassingene, og inviterer barna til å besøke SFO for å bli kjent med personalet og rutinene våre.

Til toppen